Gündeş Köyü Şehit Polis Murat Yatarkalkmaz İlkokulu

Vizyon: Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - MÜDÜR 0541 722 16 91

WEB - https://muratyatarkalkmazilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜNDEŞ KÖYÜ KÖPRÜLÜ MEZRASI KÖPRÜLÜ KÜME EVLERİ NO: 91 ÇUKURCA / HAKKARİ

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Hakkari il merkezine 60 Km, Çukurca ilçe merkezine 20 km mesafededir.